Er kan altijd een situatie ontstaan waarbij je juridische hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld bij een probleem op de werkvloer of met je contract, een conflict tijdens een echtscheiding of onenigheid bij de verkoop van jouw huis. Wil jij weten hoe je het in zo’n geval het beste aan kunt pakken? Met rechtshulp on demand kun je zonder dat je aan een verzekering vastzit juridische hulp van een ervaren jurist krijgen bij een geschil. In dit artikel leggen we je uit hoe het werkt. 

Je staat er niet alleen voor

Als er iets vervelends gebeurt waar je zelf niet zo snel een oplossing voor kunt vinden is het fijn als je hulp krijgt. Met rechtshulp on demand krijg je professionele ondersteuning van een ervaren jurist, zonder rechtsbijstandverzekering. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per keer. Op die manier kom je niet voor financiële verrassingen te staan. Lees de informatie over rechtshulp on demand goed door bij jouw aanbieder, zodat je precies weet wat de voorwaarden zijn.

Zo gaat het in zijn werk

Rechtshulp on demand begint met een intakegesprek waarin jij jouw situatie uitlegt. Vervolgens word je gekoppeld aan een jurist die jou de benodigde rechtshulp zal geven. Wanneer de jurist voldoende informatie heeft en jouw zaak aanneemt kan hij deze indienen bij de rechter. Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang van de zaak.

Inzetbaar voor verschillende situaties

Rechtshulp voor demand is in te zetten bij verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan een conflict op de werkvloer, een geschil met een makelaar of een onjuiste contractbeëindiging van een verhuurder. Goed om te weten: je kunt deze rechtshulp ook inschakelen om een koopovereenkomst laten controleren, of andere zakelijke overeenkomsten en contracten. Op die manier weet je zeker dat je altijd de juiste juridische beslissingen maakt.

Voordelen van rechtshulp on demand

Rechtshulp on demand heeft veel voordelen:

  • Je betaalt een vast bedrag voor de diensten die je afneemt.
  • Je kunt bijna altijd binnen 24 uur worden geholpen. 
  • Zo weet je dus heel snel waar je aan toe bent en zit je niet lang in onzekerheid
  • Bij sommige aanbieders van rechtshulp on demand is het mogelijk om van tevoren een online check te doen. Hierna kun je direct aan een ervaren jurist worden gekoppeld die jouw zaak in behandeling zal nemen. 

Tip: lees de voorwaarden van rechtshulp on demand altijd even door, zodat je precies weet hoe het in zijn werk gaat en je goed voorbereid bent.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen