Als moderne man wil je natuurlijk dat je thuisbasis, ofwel je ‘mannenhol’, er strak en stijlvol uitziet. Maar laten we eerlijk zijn, je wilt ook niet te veel geld uitgeven aan de vloer. Daarom is het goedkoopste laminaat kopen een slimme zet. Maar hoe zorg je ervoor dat je ondanks een beperkt budget toch een vloer hebt waar je trots op kunt zijn? Hieronder vind je tips om je te onderscheiden zonder de bank te breken.

Kwaliteit en prijs vind de balans

Het is een kunst om een vloer te vinden die zowel kwalitatief goed is als vriendelijk voor je portemonnee. Gelukkig is er een breed scala aan opties beschikbaar. Van klassieke houtlook tot moderne grijstinten, je kunt een stijl kiezen die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Stijlvol en functioneel een vloer die past bij je levensstijl

Als man heb je een vloer nodig die niet alleen mooi is, maar ook tegen een stootje kan. Misschien ben je wel een fanatieke gamer, een hobbykok of een sportliefhebber die regelmatig vrienden over de vloer heeft. Kies daarom voor laminaat dat niet alleen goedkoop is, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Zo blijft je vloer er goed uitzien, ook na een avondje flink doorhalen of een intensieve workout.

Doe-het-zelf of laat het over aan de experts?

Ben je een handige harry die graag zelf klust? Dan kun je flink besparen door het laminaat zelf te leggen. Maar als je twee linkerhanden hebt of simpelweg geen tijd of zin hebt, dan biedt laminaat plaza ook legservice aan. Zo weet je zeker dat je nieuwe vloer er perfect in komt te liggen zonder dat je zelf moeite hoeft te doen.

Onderhoud houd je vloer in topconditie

Eenmaal gelegd, wil je natuurlijk dat je laminaatvloer zo lang mogelijk meegaat. Gelukkig is laminaat relatief eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een geschikt reinigingsmiddel is vaak al voldoende. Bij laminaat plaza kun je ook terecht voor advies over het onderhouden van je laminaatvloer, zodat je er nog jarenlang van kunt genieten.

Slim shoppen voor je mannenhol

Het goedkoopste laminaat kopen betekent niet dat je moet inleveren op stijl of kwaliteit. Door slim te shoppen en te kiezen voor een vloer die past bij je levensstijl, kun je je mannenhol omtoveren tot een paleis waar je met trots je vrienden ontvangt. En of je nu kiest voor zelf leggen of het overlaat aan de professionals, met de juiste zorg en onderhoud zal je nieuwe laminaatvloer een duurzame en stijlvolle toevoeging zijn aan je thuis.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen