Gamen is natuurlijk hartstikke leuk, maar hoe zorg je er nu voor dat het ook echt leuk blijft? Dan zul je regelmatig nieuwe spellen of in-game items moeten kopen. Maar hoe doe je dat op een veilige manier? Je wilt lekker kunnen gamen, maar dan wel zonder het risico te lopen dat je bankrekening wordt geplunderd door een louche partij. Je kunt dan het best een Xbox gift card kopen. Dat doe je gewoon online, je betaalt met iDeal en je weet dus zeker dat dat in ieder geval veilig is. Het bedrag op je Xbox gift card kun je gebruiken om je wallet te toppen. Ook dit is gemakkelijk en helemaal veilig. Je krijgt een code in je mail en die kun je daarvoor gebruiken. Is je Xbox tegoed eenmaal in je wallet gezet? Dan kun je alle aankopen doen die je wilt.

Welke Xbox gift cards zijn er en wat kan je ermee?

Er zijn Xbox gift cards voor maar liefst 10 verschillende bedragen beschikbaar. De prijzen lopen uiteen van € 5,00 tot € 100,00. Je kunt Xbox gift cards kopen voor jezelf, maar je kunt ze ook vragen voor, bijvoorbeeld, je verjaardag. Je hoeft je Xbox gift card ook niet in één keer te besteden. Je kunt je wallet daadwerkelijk als portemonnee gebruiken. Zo kun je kleine items kopen of blijven sparen voor een grotere game. Het geld in je wallet behoudt zijn waarde, net als echt geld dus. En zo kun je precies die items kopen die je graag wilt hebben. Het kan dan gaan om nieuwe skins, maar ook om andere in-game aankopen. Koop toegang tot een nieuwe wereld en blijf dezelfde game spelen of koop een compleet andere game. Gewoon online!

Gamen is immens populair

Want het is meer dan alleen maar een beetje achter je device zitten en schieten op alles dat op je scherm verschijnt. Het is ook een sociaal gebeuren. Je kunt op een gemakkelijke manier contacten leggen met mensen van over de hele wereld. Gamen is daardoor ook nog eens goed voor je Engels! Natuurlijk blijft het belangrijk om goed in de gaten te houden dat je niet écht weet met wie je te maken hebt, het is en blijft online. Je kunt wel heel veel plezier maken met anderen en samen doelen behalen in games. Ga voor jouw team door het vuur en speel samen. Ook als jullie elkaar nog nooit hebben gezien en elkaar, waarschijnlijk, nooit zullen ontmoeten.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen