Thee, wie is er niet dol op? Niet alleen thuis of op het werk kunnen we van een lekker kopje thee genieten, maar ook onderweg. Bijvoorbeeld wanneer we tijdens een lange fietstocht langs een gezellig terrasje komen. Wilt u de gasten die een pitstop maken bij uw terras eens echt verrassen met een goed kopje thee? Dan doet u er goed aan om de standaard theezakjes te verruilen voor losse thee. Hoewel losse thee serveren voor u als ondernemer uiteindelijk goedkoper is, ervaren veel gasten losse thee juist als chiquer of luxer dan theezakjes. 

Losse thee kopen doet u onder meer bij Fleur de Café. Alle soorten verse thee die u in deze blog tegenkomt, kunt u hier in verschillende hoeveelheden kopen. Met onderstaande vier soorten losse thee serveert u het lekkerste kopje verse thee, ieder seizoen weer!

Lente thee: Sencha lemon

Sencha lemon thee is een theesoort die heel goed past bij de lente. In de lente, wanneer de natuur weer tot leven komt en de eerste bloemetjes zichtbaar worden, zijn uw gasten op zoek naar een heerlijk frisse dorstlesser. Sencha lemon is een ‘standaard’ groene thee, maar dan niet zo standaard. Aan deze groene thee zijn namelijk nog citroenschil en citroengras toegevoegd. Een combinatie die zorgt voor een verfrissend geheel.

Zomer thee: kokos – meloen

Als we het hebben over kokos en meloenen dan hebben we het natuurlijk over de zomer. De kokos –  meloen thee smaakt overwegend naar kokos. De thee is aangevuld met meloen, maar ook appel zodat de thee wat meer body en kleur krijgt. Een heerlijke vruchtenthee met een zomers tintje dus! Dé perfecte zomer thee voor iedereen die helemaal weg is van kokossmaak. 

Herfst thee: green autumn dream bio

Verras uw gasten in de herfst eens met de heerlijke green autumn dream bio thee. Dit is een zachte, groene biologische thee met daarin allerlei ingrediënten die doen denken aan de herfst. Denk bijvoorbeeld aan stukjes appel en kaneel. Daarnaast bevat deze zachte herfst thee stukjes sinaasappelschil en rozenblaadjes, afgewerkt met een klein vleugje vanille. Naast deze prachtige biologische herfst thee vindt u in de webshop ook nog andere smaken losse biologische thee.

Winter thee: rooibos chocolate kiss

Rooibos thee is een ware klassieker gedurende de wintermaanden. Bij Fleur de Café kunt u deze losse koffie in diverse lekkere en originele smaakcombinaties kopen. Neem bijvoorbeeld rooibos chocolate kiss. Dit is een combinatie van rooibos thee met kleine stukjes chocolade. Dit geeft de kruidige rooibos thee een zoet tintje en karakter mee. Heerlijk in combinatie met een warm dekentje op een verwarmd terras in de winter!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen